Вие чийтвате... ноооооооооооо споко ще почнем и ние ... скоро надявам се
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какви градуси ви държи!?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Понеже стрелката на 1.4ТS стои около 60-те градуса, явно ще се сменя термостата. Обадих се на 2-3 места и ме шокираха с 87лв италиански, 93лв италиански /Томсън/ или нещо такова, а в третия магазин само с поръчка. И трите обаче били някакви капсуловани, явно с кожуха се продават, а не само вътрешното. Та какво ще кажете, скъпо ли е и да търся другаде или да купувамAlfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Първоначално публикувано от boianПонеже стрелката на 1.4ТS стои около 60-те градуса, явно ще се сменя термостата. Обадих се на 2-3 места и ме шокираха с 87лв италиански, 93лв италиански /Томсън/ или нещо такова, а в третия магазин само с поръчка. И трите обаче били някакви капсуловани, явно с кожуха се продават, а не само вътрешното. Та какво ще кажете, скъпо ли е и да търся другаде или да купувам
И аз се изръсих 93 лв целия /с кожуха/97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първо - Писането на кирилица в този форум Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Второ напиши си какъв ти е модела и двигателя в подписа. Ще бъде много по лесно да ти се отговори.
А доколкото знам термостат не се сменя толкова трудно, така че такива цифри за труд са меко казано безумни ???Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
100 лева за труд-това е обир!!!! за тези пари ще си купиш термостата и трябва да ти го сменят!!! за Боксер - към 40лв. за Твин спарк-към 60лв. в Т&Н на Оборище!!!!
Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
Comment
-
Такааам ...
Гледам, че пишете тука за температури и я да Ви питам и аз. Значи като я взех мойта и не мърдаше от 50C смених термостат и сега като загрее стига 90С и си мърда лекичко надолу-нагоре. От 90 до към 80 и после пак обратно. Като карам извънградско се забелязва най-добре как стрелката играе много плавно. И аз си го обясних със по-чувствителен датчик на термостата, щото съм я гледал докато загрява и забелязах, че в момента в който отвори термостата стрелката мигновенно пада надолу. И сега питането ... проблем ли е това или е напълно нормално .. и ако е проблем каде да търся решението му ?
Предварително благодаряAlfa Romeo Stelvio 2.0T
Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT
Comment
Comment